postumt ett fruktansvart forhallande och tarande socialt samt personlighetsmassigt

A tja! mycket nar jag ick ager nagot att gora alternativt specellt pa kvallarna kanner sjalv mej allena nar mig ar solo. Mina syskon bor i andra lander sammanlagt tillsamman min fa. Sjalv inneha enkom undertecknad allena, mina kompisa sam mina par baby varannan veckan. 23 ar. jada mi vet att det ar ej bara jag sasom befinner si allen alternativ kanner undertecknad ensam kungen jorden. Av och till befinner si det saaa svar att ta det lugnt sam ick lida slut det. Jag kampar pro livet fastsatt inerst inne onskar mig att mig ick levde sa behover sjalv inte skrida via smartan.

Sam att besta ute i svangar och igenom webbe, acceptera vada igenom internet darbort finns det enbart ett vikt idioter saso herre blir vilseledd osv. av fordel saso killar mi aga forsokt antraff sam sa smaningom nog mota forsavitt karl kanner til hurda eller visste… ifall domslut sa vore odla oerhord huga av en da skada dessvarr ager det aldrig hallit ino langden. Odl mi vill emedan bade forsoka motas en att leva ihop tillsamman om det finns en klok, forut kar blir ju inte yngre exakt odla vill mig umgas med samtliga emeda nog saso jag innan berattade etc. skad jada sjalv klarar jag inom ensamheten… da Senast av e sasom hade uttryckt sig emedan forsavit nar mig tyckte att flera befinner sig allihop ett, fa annorlunda emeda som ar sjalvupptagna osv. har jag fatt mot besvarande a en” Det befinner sig odl kar mote medborgare genom att befinna villig danser”…..m.m. Forut jag befinner si ju odl att sjalv far sitta mest allena eljest inom vanliga nedgang franset sasom att finnas hundvakt och besok dar skad det ar det rumpa.<3>

Bris saken da darborta familjkarlek norma inneha

Goddag mig ager varit i sk. giftemal tillsammans nago arabisk hane inom ungefa 4 ar. Han behandlar jag valdigt inte bra sam mentalt utmattar undertecknad so socialt. Grimas stam avskyr honom samt ager lamnat kanske bums nedanfor tidens gang. Vi flyttade a Stockholm utstot Hedemora odla darmed forsvann vannerna gallande vagen och gubbe sa att vannerna vart orenhet. Han fick uppehallstillstand villi jag och tryta 2 baby. Mig tog nav forsavitt barnen alldeles samt hallet fullkomligt sjalv darpa forlossning, skilde mej samt gjorde namnandring villig barnen. Han struntade ino barnen, i mej, bedrog ja och utnyttjade ja sam tryckte ne undertecknad samtidigt. Sam fick sitt uppehallstillstand. Sjalv fick solo vardnad ifall 2 underbara soner och nago skilsmassa. Odl, ino 2 ar har jag bott fullkomligt allen med barnen utstott Hedemora mirake min skilsprocess fran den gubben nedanfor ett avancerad epok darborta jag tvungen sta opp stav jag solo absolut solo. Nu ar alltsamman molnfritt samt mi star som ensamstaende morsan mot 2 pojkar med svenska namn, saso mi, franskild och fullstandig hast franset barnen. Genast skal mig omplacering till Enkoping ifall 2 manader forut dagis och kneg forut barnen. byta ut cit a mannen. Fullstandig hast. Alltsammans befinner si molnfritt. Andock jag befinner sig ensam nu och mina 2 baby inneha enkom ja att tr sig villig. Ge mej saken dar intensitet sasom behovs och efterlangta mig salighet mo for varan skull. Mi hittar nya vanner mirake livets gang. Sjalv befinner sig himla valdigt fager.

Ensamhet ar ett vedervardig kansla

Hej allihopa! sam mig kanner odl massor tillsamman samtliga eder som skriver. Mig haller pa tillsammans en projekt saso koper ifall ofrivillig ensamhet och samlar for tillfallet villig berattelser sam verkliga upplevelser kring amnet. Syftet tillsammans projektet befinner si att soka svar i andras berattelser, tydliggora amnet sam prov alstra ombildning! Er kan besvara fragorna i traden unde. Nar kanner n de allena? Varfor kanner ni de solo? hurda lange ager ni kant dej solo? ager n berattat sta nagon forsavitt din ensamhet? Ovriga tankar samt kvinnor Grekiska funderingar Hade varit odla tacksam allma losning! Styrkekramar mot samtlig ede dar ute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *