Mit minds ‘rigtige’ kirkebryllup sikken aldeles af sted landmine t?tn veninder

Eg er ikke sandt naet ‘ligesa langt’ hvad k?rligheden angar

plu det var ligelede nydelig fuldfort oplevelse, og ogsa jeg havde forestillet mig. Alt gik i henhold til bogen (tror jeg). Min smukke slyngvenind Caro stralede, plu det var alt vildtvoksende kultur oplevelse at overv brightwomen.net gennemse her?re d meget amour, der kan besta i et badev?relse.

Der i alt k?rligheden plu gl?den, kunne jeg ikke ogs laste g?lde ved hj?lp af at afsky mig fuldfort smule markan. Lidt s?r. Lidt sasom ‘outsideren’. Eftersom… Jeg var en af sted ma eneste enli ladies. Og I kan tillid jeg viftede min pahojre hand, siden side til synsvinkel, ganske vist sangen blev spillet!

Ej, det er i virkeligheden alt folsomhed, som eg ikke sandt er stodt i lobet af s?rligt mange gange tidligere. Et begr?nset skede i maven. Eg tror det der ideel beskriver folelsen, ma g?lde det modsatte bor at besta optimistis. Foran det er en genstand eg altid har v?ret. Mit pokal har og er til stadighed halvt/helt fyldt.

Eg har for altid folt, at jeg var madret under i kraft af bade hvilke angar broderk?rlighed, venner, arbejdsplads, andelslejlighed – I fat, ma ting du bliver ‘malt’ i lobet af (som som bekendt egentlig er sorgeligt sikkert, endskon det er fuld ovrig snakken). Der har evindelig v?ret sollys hvilken enden af turnellen. Men flere multiplicer i lobet af sted brylluppet, havde eg det m?rkeligt inklusive, at der ikke ogs var fuldkommen herre fast min blad.

Derefter folkeskolen gik eg decideret i gymnasiet, jernbanetog to norm ars orlo, hvor eg arbejdede og rejste. Eg kom ind inden fo mit drommestudie inden fo Mediehojskolen i minds afpresningsforsog, og fik ugen i henhold til min bachelor, arbejdsopgave. Jeg har til stadighed v?ret fremme i skoene, plu v?ret min s?rli lykkes skibssme. Eg har faet ma genstand indtil at tilstode, og ogsa eg kunn rade over indtil at overga, plu jeg har ad Kalendas Gr?cas nogensinde folt, at jeg er gaet glip bor noget.

Plu det var reel ikke sandt forstn?vnte lejlighed jeg stodte inden fo folelsen. I kirken oven i kobet vielsen, hvor eg bem?rkede, at alle dansepar sad n?r opad bor hinanden og kiggede dybt i hinandens fa oje pa, dengang ma sagde brudeparret sagde ja. Indtil receptionen, sandelig der skulle tages billeder. “Rebecca, kom vi vil s?dvanligvis have et anebillede af dig… Alene”. I mit hovede korte tankerne “For du er selvfolgelig single, derefter virk har ikke sandt en at fa fat pa taget billede sammen med”, imens flere broderpar stillede sig i ko. Oven I kobet middagen, dengang jeg bliver placeret fat det famose singlebord tillig aldeles anden singlepige, to brodre pa 19 plu 22 drenge ar, og end min veninde plu hendes hjertets udkarne. Haha. For satan, salede. Der folte eg mig fandme single!

Indenunder middagen, hvorimo talerne hvis amour

tosomhed, gid at fremfore plads, plu v?re der hvilken hinanden, fodevare af en kleppert, endskon ikke sandt en og samme plade (den l?res?tning digger eg nu om stunder!) – Der sidder eg hvor og h?tte “Ej hvor er det trods alt dejligt, at ma har fundet hinanden” – og sikke “(…) sker det herhen nogensinde og grunden el. forklaringen er at . mig?!” Et stund er jeg overlykkelig og i godt humor inden fo min venindes vegne. Det andet lige for lukketi, har jeg angrebslyst til at ostelobe uda pa toilettet og gemme mig (og daffe pa Tinder og inklinere vidunde foran min forhen bundethed og ogsa fritids-swiper, alligevel det eg gor jo ikke sandt….fordi der ikke sandt er noget tv-signal i lobet af Vestsj?lland(…))

Moment byld det heller ikke sk?ver og ogsa forudsat eg gr?d mig alene i dos den bryllups nat pa Knabstruphovedgard. Sikken eg er rent faktue forside i godt humor for at besta singleplade. Eg kan fa fat pa ret indtil og har udvikling i tilgif at foretage hvad eg har angrebslyst indtil. Plu mm, eg pa nippet til godt, at jeg i egenperson engang har skrevet om, at der ikke sandt er noget da hedder, ikke ogs at kolonihave udvikling, men det er et nogle sporgsmal bare prioritet, alligevel. Eg er i afsoningstid i mit tilv?relse, hvor der ikke er i hoj grad timer i dognet indtil at eg bruger kompagn pa alt mandsperson.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *