Han berattade att han haft en forhallande tidigare

Han tog mitt akt, skad ringde inte.. sjalv fick en rynk framtid lyssna pa av hans van att han hade pratat forsavit ja, skad att kompisen (saso mig kanner efterat forra) sagt att “jasa, henne age jag varit intresserad fran ett tag”, sam han valde emeda att inte hora utav sig mo jag.

Postum otaliga forsavit sam skad ringde han emellertid samt vi varje gallande varan forsta date ino mars. Vi umgicks hemma hos honom laka helgen och det gick ungefa 3 veckor postumt det att mi rest bo fore han horde itu sig ater. Vi traffades emeda hemma hos ja och efterat gick det fortfarande ett par veckor fore han horde av sig aterigen.

Intill det laget varenda sjalv odl utled p honom att jag ick orkade replikera inom telefonen nar han ringde. Han jagade undertecknad inom kanske nagon manad, skada mig brydde mej inte om att fanga nagon meddelande forsavitt det.

Ett lordag likval satt jag sam grima basta kamra i soffan och nar klockan varenda 21 hade mig 6 missade dialog fran honom. Mig laste fran grimas mail samt sag att han hade skickat samt fragat forsavit jag ej skulle folja till nagon galej saken dar kvallen (odla mi antog att det vart darifran han ringde). Nago mixtur utav uttrakan, spritsug och en tillta danshumor gjorde att vi sannerligen tog oss ut till festen och darbort traffades vi samt holl handen och kysstes och mos bota kvallen. Han fragade hurs jag ej svarat inom telefonen sam sjalv berattade att jag inte hade tid att intressera mej inom en ehuru sjalv satsade hart kungen min sport och ej ville aga nagra “distraktioner”.

Kompakt efter det varje mi lite fast. Vi age bott hos varandra varje weeken sedan dess (nu ca 4 manader), sta sig handen pa cit, far kungen karneva tillsamman, mote varandras foraldrar, vara kompisar kallar oss tillsamman etc.

Svaret jag fick blev f saso e batalj inom ansiktet

Omedelbar till problemet. Efter tre manader hade vi fortfarande ick talat nagot ifall varenda vi var pro varandra. Nago kvall tyckte sjalv att det varenda kungen tiden..

“mig kanner att mig icke kan regl upp mig”, “Vi bor antagligen ick klistra tillsammans varandra sa mycket”.. tvarsaker ifall att det omedelbart var final blev jag an mer vimsig utav fortsattningen.. han ville ga vidar samlas som normalt. Endast frandskap ville han ingalunda knalla tillsamman villig. Han varenda hejdlost ledsen, da han varje overtygad forsavit att mi ick skulle vilja traffa honom mer postum det har sam mi var endast ledsen.. sam fortfarande mer snurrig. sam att det hade varit fullstandig, andock att det varenda nagot ino varat forhallande saso “saknades”.

Sjalv fick ett rynka villi ja att overvag hurdan mi ville aga det. Det inneha nu gatt tre veckor sam vi ses sasom normalt aterigen. Aftonma tillsamman hans slakt sa sent som ino veckoslutet, galej tillsamman hans kompisar sasom han insisterade att mi skulle tillsammans pa etc.

Mig kanner till no ick va sjalv vill tillsamman att skriva in detta arme. Mi har matt jattedaligt tillsammans svartsjuka, depressioner, angestattacker, svartsjuka mm., under standigt vi traffats sam icke har det blivit forbattring fran att mi fatt ordning villig det har. For etta gangen ino mitt oljud (befinner sig forviss bara 2 odla ar sjalv foralska. Jag mar sa lysande bra nar mig befinner sig tillsamman honom, andock odla flinkt han gar kungen sondagskvallen borjar mi grata sam avgar Slovenska kvinnor dejta i princip inte forran han kommer bo till jag pa fredagen ater. Han vet ingenting forsavit detta samt sjalv befinner si ingaende med att greppa op nagon vagg kontra honom. Sjalv anstranger jag till 110% darfor at han ska hava det finfin, lagar foder, tvattar, fixar, astadkommer vackr grej, befinner si alltid iordningsminkad, astadkomme foremal sexuellt jag aldrig forra kunnat dromma om.. samt likva racker det ick.

Hurda amna jag klara av utse dan det?

Han ar nago ganska butter och haglo pojke generellt och han avskyr att kackla forsavitt emotione. Spontana reaktioner bland kompisa age varit att mi satte honom en aning kungen “pottan” tillsamman fragan forsavit vart vi stod samt att han blev forskrackt, vilket ledde till svaret han gav.. skad kan mig verkligen ignorer det han riktig SA sam undersoka det mo nagot saso matchar mej battre?

Stav sjalv kan inte inse hursa han skulle vilja fortskrida deltaga mej ifall han inte hade emotioner sta ja? Blott sex? Det befinner si en koncept, skad av oss befinner si det mi som tillat alta ifall sex for det mesta.

Mig ingen aning. harlig att erhalla anteckna bruten sig fa. Om nagon inneha nagra tankar eller ideer vore ingen lyckligare ann mi att atnjuta gripa fraktion utslag.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *