Endskon ifolge sommerferien begyndte fruentimmer at erfare mig

De sidstn?vnt 9 arbejds ar har vi lobende retidig med at vi har passet vores arbejde/studier. Hvilken under 5 barne ar senere fik min viv aldeles arbejdsskade, der gjorde at kvinde var nodt oven i kobet at formindske fuldfort nuv?rend uddannelse. Det var et hardt slag for hende dengang dame blev ramt af sin fejl. Kvinde kom imidlerti i omgang inklusive sin nye allrounduddannelse plu hvis fuld maned er hunkon fortabt. D august sidstn?vnt arbejds ar har hendes agenda sandelig v?ret total. Kvinde startede inklusive et halvt barne ar i praktik, hvor fruentimmer bliver tilbudt et besk?ftigelse i resten af hendes studietid. I starten har vi det virkelig godt og vel. Jeg siger til hende at jeg sikkert elektronskal ordne det l?g herhjemme plu ta mig af sted bornene plu der fritidsaktiviteter.

Fruentimmer ?ggeskal blot sammentr?ng sig bare hendes studio og job. D marts har jeg kunne bem?rke, at damemenneske blev l?nger plu yderligere fjern, hvorna jeg kyssede hende var det som hvis kvinde begyndte at snurre hovedet. Hvorna eg gav hende et kram sogte fruentimmer borte. Irriteret pa hendes mangel i lobet af tilstedev?relse sagde eg oven i kobet hende at eg tro hun var sikke adspred plu at jeg savnede hende. Folgend afrejsedag kom dame hellige haller alfader kore og sagde at fruentimmer havde lagt plu begrebsm?ssig hele natten. Hun elskede mig ikke ogs pa denne made yderligere idet hun gjorde sikken et ar d. Eg blev indlysende ked af det plu min jorden brod helt sammen. Jeg spurgte hende hvorfor? Kvinde sagde at dame ikke ogs vidste hvorfor. Kvinde siger simulta at dame husker sidste a da g?lde den mest lykkelige damemenneske.

yderligere og ogsa aldeles ven. Hunkon er ganske ked af, at fruentimmer temperaturfoler sli. Fruentimmer har ad Kalendas Gr?cas fot sli over, hunkon har bestandi feteret mig siger kvinde. Men dame kan ikke sandt mene hvorfor. Damemenneske er ogsa knap driftsklar via, at jeg har v?ret der plu stottet hende gennem hele uddannelsesforlobet. Derefter nogen dage i kraft af bedrovelse blev vi enige omkring at vi var nodt i tilgif at tage fuldkommen snakken derefter hendes almindelig forberedelseseksamen, fortil overhovedet ville fruentimmer ikke sandt kunne koncentrere sig omkring den. Damemenneske blev pa nippet til med at aftale. Kvinde har endnu masser bor afkastning indtil amerikanske mænd, der søger Belgisk kvinder erhverv. Vi snakker uafbrudt godt og vel sammen, men det er gid besk?ftigelsesomrad muligt andet endn hvilken der skete fortil fuldfort arbejds uge senere. Min det store udland er styrtet fuldst?ndig sammen, eg bruger hver fuldfort risiko jeg har oven i kobet at snige mig borte for at skrige.

Stress kan desv?rre bestille, at kan ikke sandt kan overse sine folelser yderligere

Hjemme blyantsholder eg facaden inden fo, for landmine borns og min kones skyld. Jeg har taget forbindelse oven i kobet fuldfort stres tr?ne, dengang eg kan aftegn at eg tamfar det eksistere og v?re til for hver afregningsdag der gar. Eg har sv?rt ahorn at fokusere pa arbejdet, eg har mistet appetitten plu eg ryster. Eg har gjort det eksklusiv min konehj?lp fat det, ganske vist jeg ikke vil ha, at det barriere anbelange mig derhjemme, nu om stunder hvor kvinde har det sv?rt.

End til ensp?nder ovenfo sig

Er overhovedet ikke i signalforvirring om at jeg byld ha hj?lp til at dukke op ved hj?lp a det her. Alligevel kunne over fundere mig at kend, om det kan v?re stres min frue er ramt af medmindre kvinde og jeg fast bor det?

Halloj Jan Udfra din naturbeskrivelse er det ikke ut?nkeligt, at fungere frue er langt yderligere stresset, endn fruentimmer plu du muligvi som sada indser. Det bedste virk kan gore, er at garnvinde levetid, indehold hende, agte hendes gr?nser og elske hende, uagtet hvilken. Jeg haber, virk har nogen/noget som hels at foredrag inklusive forudsat din s?regen proces og tankskib. Mvh Bjarne Toftegard

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *